معاون وزیر ارتباطات: تا ۴ سال آینده
بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور ۵۰ میلیارد دلاری می شود
خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت طی ۴ سال آینده و با سرمایه گذاری دولت و بخش خصوصی حجم بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور تا حدود ۵۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
به گزارشخبرگزاری تسنیمبه نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران، نصراله جهانگرد در دیدار اعضای کنسرسیوم ایریانا، اظهار داشت: با ایجاد بنگاه های بزرگ تخصصی در حوزه های مختلف، می توان پیشرفت ها و موفقیت های اقتصادی مورد نظر را محقق کرد. ایجاد اشتغال از طریق بنگاه های کوچک پیگیری و ایجاد رونق اقتصادی به کمک بنگاه های بزرگ تخصصی عملیاتی می شود.
وی افزود: در حال حاضر و با خروج اقتصاد کشور از محدودیت ها از یک سو و حل مسائل بین المللی از سوی دیگر، شرایط لازم برای حضور قوی تر بخش خصوصی و شکل گرفتن بنگاه های بزرگ تخصصی فراهم شده است.
جهانگرد خاطر نشان کرد: ایجاد بنگاه های بزرگ تخصصی متشکل از چند بنگاه کوچک و نهادینه شدن فرهنگ کار گروهی یکی از سرمایه های بزرگی محسوب می شود که در تحقق برنامه های پیش رو بسیار موثر است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به رونق بازار ICT در آینده نزدیک، تصریح کرد: طی چهار سال آینده در بازار حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات شاهد افزایش حجم بازار تا حدود ۵۰ میلیارد دلار خواهیم بود که این سرمایه گذاری از سوی دولت و بخش خصوصی انجام می شود.
وی افزود: بدون حضور بخش خصوصی، تحقق اهداف پیش بینی شده در این بخش غیرممکن است و برای این منظور دولت مسیر پیش روی حضور بخش خصوصی را ساماندهی و هموار می کند و تنظیم قواعد و ضوابط کنترل بازار و همچنین ظرفیت سازی برای حرکت جدید، از جمله موضوعات مهمی است که باید در این مسیر مورد توجه قرار گیرد.
جهانگرد با بیان این مطلب که پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات از جمله برنامه های مهم در دست اجرا است گفت: شبکه ملی اطلاعات بستری است که روی آن انواع خدمات ارائه می شود که اینترنت یکی از آن خدمت ها است.
وی خاطر نشان کرد: ثبت نام فاز دوم هدفمندی یارانه ها یکی از بارزترین سرویس ها بر بستر شبکه ملی اطلاعات بود به طوری که مردم از طریق یک ترمینال و به صورت همزمان، هم به سایت رفاهی و هم به اینترنت دسترسی داشتند و در واقع، روی بستر شبکه ملی اطلاعات، انواع خدمات ارتباطی و رفاهی به صورت مدیریت شده قابل عرضه است و همه کاربران در هر زمان و هر مکان به صورت برخط(ONLINE)، می توانند به سرویس های مختلف از جمله اینترنت دسترسی داشته باشند.
انتهای پیام / /
ارسال نظر