معاون وزیر راه و شهرسازی:

قیمت بلیت قطار تا تابستان گران نمی شود

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه در فاز دوم هدفمندی یارانه ها مسیر معکوسی را برای حوزه باری دنبال می کنیم گفت: تا ابتدای تابستان سال جاری برنامه ای برای افزایش قیمت بلیت قطار مسافری نداریم.

قیمت بلیت قطار تا تابستان گران نمی شود

به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری تسنیم، محسن پورسیدآقایی در حاشیه اجلاس سه جانبه راه آهن های ایران، ازبکستان و ترکمنستان اظهار کرد: پس از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تلاش کرده ایم در حوزه قیمت مسیر معکوسی را دنبال کنیم به طوری که در حوزه مسافری فعلا افزایش قیمت نداریم و در حوزه باری نیز به دنبال ارائه تخفیف به صاحبان کالا هستیم.

وی تصریح کرد: یکی از سیاست های دولت افزایش سهم راه آهن از حمل بار است که در این راستا با ارائه تخفیفات تلاش می کنیم حمل بار و ترانزیت در شبکه ریلی داخلی افزایش یابد.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: باید اثر هدفمندی یارانه ها را بر میزان افزایش قیمت بلیت قطارهای مسافری محاسبه کنیم و پس از آن در رابطه با آن تصمیم گیری خواهیم کرد اما به طور کلی تا اول تابستان برنامه ای برای افزایش قیمت نداریم.

پورسیدآقایی اظهار داشت: تصمیم برای افزایش و کاهش قیمت بلیت قطار به عهده هیئت مدیره راه آهن است.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: رازهای لاغری با گل کلم: خواص و روش‌های مصرف آن