مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور:

زندانی را با جمع آوری پول آزاد می کنیم اما به او شغل نمی دهیم

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: پول برای آزادی زندانیان با هزینه های سنگین متحمل می شویم ولی هیچ کدام حاضر نیستیم به زندانی شغل دهیم.

زندانی را با جمع آوری پول آزاد می کنیم اما به او شغل نمی دهیم

به گزارش خبرنگار قضایی و حقوقیخبرگزاری تسنیم، رحیم مطهرنژاد مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور قبل از بازدید خبرنگاران از زندان نسوان که امروز به مناسبت هفته زن برگزار شد با بیان این که باید جامعه را ترغیب کنیم به سوی این که در خصوص جرایم جزئی افراد به زندان نروند بلکه افرادی که خط قرمز نظام را رد می کنند به زندان بروند در واقع تا جایی که مقدور است کم تر یکدیگر را به زندان بیندازیم، اظهار داشت: تولید زندانی اتفاق مبارکی نیست و باید افرادی که برای جامعه خطرناکند و خط قرمز را رد می کنند به زندان بیفتند و جای آن ها در زندان است.

وی با اشاره به این که افرادی که قوانین را نقض کردند و جرایم جزئی مرتکب می شوند می توانند به زندان نرفته و مجدد به زندگی خود ادامه دهند، ادامه داد: باید تولید زندانی پائین بیاید چرا که این امر به صلاح نظام ماست در واقع افراد نباید در خصوص مسائل حقوقی و خانوادگی به زندان بیفتند بلکه باید افراد در رابطه با مسائل کیفری در زندان باشند؛ تعداد زیاد زندانی به صلاح مردم ما نیست و تبعات گسترده دارد.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: به ازای تولید یک زندانی، ۳ الی ۴ عضو خانواده آن نیز دچار آسیب می شوند در حقیقت وقتی زندانی تولید شد خانواده آن نیز آسیب می بیند که در اینجا باید خانواده زندانی نیز جامعه هدف ما باشند.

*از زندان تابو درست نکنیم

مطهرنژاد با اشاره به این که پول برای آزادی زندانیان با هزینه های سنگین متحمل می شویم ولی هیچ کدام حاضر نیستیم به زندانی شغل دهیم، افزود: جامعه پول خرج می کند برای آزادی زندانیان. بیاییم در راستای فرصت برای بازگشت به کار زندانیان اقدام کنیم.

وی ادامه داد: زندانی در دو مقطع نیاز به کار دارد که شامل دوران محکومیت و دوران رهایی از زندان است که البته در خصوص اشتغال بعد از رهایی از زندان در کشور تدبیری اتخاذ نشده است؛ زندانی نیاز به زندگی دارد بنابراین اگر به زندان افتاد مبنی براین نیست که نمی تواند زندگی کند.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور با بیان این که خانواده زندانی را باید از خود زندانی جدا کرد، اظهار داشت: از زندان تابو درست نکنیم؛ خانواده زندانی ارتباطی با موضوع تخلف زندانی ندارد بنابراین باید به خانواده زندانیان توجه ویژه داشته باشیم.

*همه زندانیان را به یک چشم نگاه نکنید

مطهرنژاد با بیان اینکه همه زندانیان را به یک چشم نگاه نکنید، افزود: همه تصور می کنند تمام زندانیان تبهکارند ولی به این شکل نیست؛ چرا دختر فرد زندانی در زمان ازدواج نمی تواند ازدواج کند مگر این فرد چه تقصیری دارد بنابراین باید خانواده زندانی را از خود زندانی جدا بدانیم.

وی اظهار داشت: بنیاد تعاون زندانیان کشور رسالت خود می داند که در دوران محکومیت زندانی اشتغال را برای آن ها فراهم کند.

*۶۰ هزار نفر در زندان های کشور شاغل و دستمزد می گیرند

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: ۶۰ هزار نفر در زندان های کشور شاغل بوده و حقوق و دستمزد دریافت می کنند؛ مردم بیایند پول برای اشتغال زندانیان هزینه کنند و با شغل به زندانیان کمک کنیم. چرا که این امر باعثمی شود بعد از آزادی زندانی شغلش را ادامه دهد. در حقیقت هر جا که به اشتغال زندگی کمک شد به خانواده زندانی نیز کمک شده است.

مطهرنژاد اظهار داشت: آمار نشان می دهد زندانیانی که بعد از محکومیت دارای شغل بودند بازگشتشان به سوی جرایم ۱۰ برابر افزایش یافته است.

*۱۰ هزار شغل مولد به فرصت شغلی زندانیان کشور اضافه کردیم

وی افزود: در سال ۹۲،۱۰ هزار شغل مولد و جدید به فرصت شغلی زندانیان اضافه کردیم که این امر خبر خوب امسال است؛ در اصفهان هزار شغل طراحی شده است که شامل صنایع دستی میناکاری فیروزکاری درست کردن جلد قرآن، تولید سنگ و سرامیک است.

مطهرنژاد با بیان این که ۱۰۰ کارخانه در دو سال گذشته برای زندانیان ایجاد کردیم عنوان کرد: زندانی را با شغل نجات دهیم چرا که آن ها می توانند با داشتن شغل نجات یافته و از دسترنج خود استفاده کنند.

*کمک ۴ میلیارد تومانی به انجمن حمایت از زندانیان

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: رسالت بنیاد تعاون زندانیان کشور ایجاد اشتغال برای زندانیان در دوران محکومیت است. درست است که صد درصد نتوانستیم اشتغال را داشته باشیم ولی اقدامات مناسبی را انجام دادیم.

وی بیان کرد: ۴ میلیارد تومان به انجمن حمایت از زندانیان کمک کردیم و ۴۰ هزار خانواده زندانی از این کمک برخوردار شدند همچنین درسال ۹۲ ۲۵ هزار خانواده شامل کمک انجام حمایت شدند؛ انجمن حمایت از زندانیان مسئول کمک به خانواده زندانیان است و رسالت و وظیفه ماایجاد اشتغال برای زندانیان است.

*پرداخت ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در کشور برای دستمزد زندانیان

مطهرنژاد اظهار داشت: ۱۸۵ انجمن در شهرستان ها و استان ها برای کمک به خانواده ها تأسیس شده است.

وی در خصوص دستمزد زندانیان بیان کرد: حداکثر پرداختی زندانیان در ماه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در کشور است که باید بگویم در کشور ما یک ریال هم بودجه مصوب برای اشتغال زندانیان وجود ندارد.

*۱۳۰ نفر از زنان ندامتگاه شهرری شاغلند

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور با بیان این که برای بهداشت، غذا و اقامت زندانیان بودجه داریم ولی برای اشغالشان بودجه ای در نظر گرفته نشده است، اظهار داشت: حتی یک ریال هم برای اشتغال زندانیان در بودجه مصوب تعیین نشده است.

مطهرنژاد در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در راستای تعداد زنان زندانی در ندامتگاه شهرری و ایجاد اشتغال برای آن ها گفت: نمی توانم آماری در راستای تعداد زنان زندانی ارائه دهم ولی ۱۳۰ نفر از زنان در این ندامتگاه شاغلند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: عکس های جدید از آرشیو کاخ گلستان