مدیرعامل اتحادیه فرش دستباف ایران در گفت وگو با تسنیم:
راه اندازی مراکز تخصصی فرش دستباف در دستور کار قرار گرفت
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل اتحادیه فرش دستباف ایران با اشاره به اینکه راه اندازی مراکز تخصصی فرش دستباف یکی از برنامه های مهم اتحادیه سراسری فرش در راستای تقویت صنعت فرش است گفت: صادرات فرش دستباف با نگاه سنتی توجیه ندارد.
عبدالله بهرامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری تسنیم، از راه اندازی مراکز تخصصی فرش دستباف خبر داد و گفت: این مراکز صرفا آموزش بافندگان نیست. مباحثبازاریابی, ارتقای سطح دانش بافندگان, آموزش مدیران اتحادیه ها از اصلی ترین اهداف راه اندازی مراکز تخصصی فرش دستباف است.
بهرامی با بیان اینکه طراحان نقشه برای فرش دستباف باید به روز شود تاکید کرد: اصالت فرش دستباف می تواند با به روز کردن رنگ ها و تغییر ابعاد هم محفوظ بماند. تنوع در طرح مسئله مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت های تولیدی فرش دستباف ایران افزود: این پیشنهاد را با رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای مطرح کرده ایم و به شدت مورد استقبال قرار گرفت. قرار است ۵ مرکز تخصصی فرش در ۵ استان که مبدا فرش کشور هستند راه اندازی شود.
وی تاکید کرد: برای اجرای این طرح تهیه و توزیع مواد اولیه و آموزش را مد نظر داریم و تنها درخواستمان از سازمان فنی و حرفه ای ارائه مکان از سمت آن سازمان است.
بهرامی تاکید کرد: تمام اتحادیه های روستایی فرش که وابسته به جهاد سازندگی هستند در ساختمان هایی که از سوی این مرکز به آنها واگذار شده فعالیت می کنند اما اتحادیه فرش دستباف به دلیل نداشتن فضا از سازمان فنی و حرفه ای درخواست کرد که با در اختیار قرار دادن فضای مناسب شرایط کافی برای انجام این فعالیت را فراهم کند.
وی با بیان اینکه فرش زمانی هنر است که تنها یک نسخه از یک هنرمند وجود داشته باشد گفت: زمانی که ازیک طرح تخته فرش تعداد زیادی فرش تولید می شود نگاه به فرش صنعتی است. کسی که هنرمند است نگاهش به فرش مادی نیست اما زمانی که نگاه به فرش درآمدی است دیگر فرش هنر نیست بلکه صنعت است و باید به آن توجه بسیار زیادی شود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت های تولیدی فرش دستباف ایران با تاکید بر اینکه فرش دستباف باید از نگاه سنتی گذر کند گفت: مدیرعامل اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف ایران با تاکید بر تغییر نگاه سنتی به فرش دستباف گفت: درآمد حاصل از تولید و صادرات فرش دستباف اگر با مکانیزم و نگاه صنعتی باشد توجیه پذیر خواهد بود.
بهرامی تاکید کرد: با تغییر نگاه های صرفاً سنتی به نگاهی علمی تر و صنعتی تر به مقوله فرش دستباف و با توجه به توانمندی های ذاتی و گنجینه پربها مهارت ها و تخصص های موجود می توان بحثتولید و صادرات فرش دستباف را به یک کالای کاملا استراتژیک در اقتصاد کشور تبدیل کرد و با توان بالاتر و داشتن نقشه راه در بازارهای مصرف به رقابت بپردازیم.
وی تاکید کرد: اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف یکی از بزرگترین و مهمترین قطب های تولیدی و اشتغالزا و ارز آور اقتصاد کشور است و در صورتی که مورد حمایت قرار بگیرد می تواند نقش ارزنده ای در تثبیت اشتغال خانگی و صادرات غیر نفتی داشته باشد.
انتهای پیام /
ارسال نظر