|
|
کدخبر: ۱۶۰۳۷۶

کارشناس ارشد بازار سرمایه گفت: چرا وقتی قیمت سهام بالا می رود و شاخص صعودی می شود یک عده از دوستان و فعالان بازار مدام گله گذاری را از دخالت دولت آغاز می کنند، اما وقتی بازار نزولی می شود همه توقع دارند دولت دخالتی در بازار داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین خزلی خرازی در خصوص تحولات اخیر و پیشنهاد دولت و مجلس در خصوص حمایت از بازار سرمایه اظهار داشت: چرا وقتی قیمت سهام بالا می رود و شاخص صعودی می شود یک عده از دوستان و فعالان بازار مدام گله گذاری را از دخالت دولت آغاز می کنند اما وقتی بازار نزولی می شود همه توقع دارند دولت دخالتی در بازار داشته باشد.

کارگزار بورس و کارشناس ارشد بازار سرمایه در ادامه خاطرنشان ساخت: من شاهدم که ده ها بار در طول سال مدیران بازار چه موقع تصویب بودجه و چه در موارد دیگر مانند یک وکیل مدافع در مجلس و دولت از سرمایه گذاران و شرکت ها دفاع می کند.

وی در خصوص تعیین حدود توقعات فعالان بازار از دولت افزود: ما باید تکلیف خود را مشخص کنیم آیا می خواهیم دولت حمایت و کنترل داشته باشد یا نمی خواهیم، نمی توانیم نقش دوگانه برای دولت قائل شویم.

خرازی با اشاره به نقش سازمان بورس در روزهای حساس اعلام داشت: این سازمان بر اساس قانون در مواد خاص به وظیفه خود عمل می کند و با دولت و مجلس هماهنگی می کند مانند یک وکیل از حق شرکت های پذیرفته شده، سهامداران و مدیران در مجامع بالادستی دفاع می کند.

خزاری در خصوص فعالیت شبکه های اجتماعی افزود: برخی از دوستان و سهامداران جوان و حقیقی که در شبکه های اجتماعی فعال هستند توقع بیش از اندازه از دولت دارند و به دلیل آگاهی کم از بازار سرمایه انتظار دارند دولت وارد بازار سرمایه شده و سهام بخرد و پول و نقدینگی به بازار تزریق کند که این کار غیر منطقی و خلاف واقع است.

خزاری در خصوص فعالان بازار و نقش اساسی آنها در روزهای نوسانی بازار ابراز داشت: این درست نیست که هرگاه بازار با روند منفی رو برو شد توقع دخالت از دولت داشته باشیم به هیچ وجه قرار ما هم از قبل این نبود.

کارشناس ارشد بازار سرمایه در ادامه به زیرساخت های بازار سرمایه اشاه کرد و گفت: زیرساخت های بازار ما نسبت به کشورهای همجوار و دنیا هنوز عقب است که با همت مدیران باید همسو با بازارهای جهانی شویم.

این فعال بازار سرمایه در ادامه مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها را مورد ارزیابی قرار داد و تصریح کرد: در پایان مرحله اول هدفمندی، شرکت ها با افزایش نرخ کالا و خدمات و تقویت حاشیه سود را خود همراه بودند.

وی ادامه داد: در مرحله اول، شرکت ها بعضا قدر مطلق ریالی سود خود را رشد دادند و پیش بینی می شود بعد از شروع این مرحله هم همین اتفاق رخ دهد.

این کارگزار با توصیه به مردم عادی در خصوص تعیین هدف و استراتژی در بازار سهام بیان کرد: با مشورت و هماهنگی استراتژی های سرمایه گذاری خود را شش ماهه و یک ساله بگذارید.

کارشناس ارشد بازار سرمایه افزود: درست است که در دوماه اخیر بازار روزهای چندان خوبی را پشت سر نگذاشته است اما حتی در این بازار نیز اگر کسی فروردین ۹۲ سهمی خرید کرده بود هم اکنون، میانگین سود ۱۰۰ درصدی را کسب می کرد.

خرازی در پایان خاطر نشان کرد: اگر سهامداری تمایل به نوسان گیری دارد پس باید ریسک سیستماتیک و ریسک بازار را نیز پذیرا باشد اما مردم عادی یا غیر مستقیم به وسیله صندوق ها وارد بازار شوند یا اگر تمایل دارند مستقیم وارد بازار شوند با متخصصان و نهادهای قانونی و رسمی و با صبر زمانی بیش از شش ماه وارد شوند.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار