بزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم نیاز به ۳۸۹ میلیارد تومان اعتبار دارد

وزیر راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمل ونقلی استان سیستان و بلوچستان از پروژه احداثبزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم بازدید کرد.

بزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم نیاز به ۳۸۹ میلیارد تومان اعتبار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آخوندی امروز سه شنبه در ادامه بازدیدهای خود از پروژه های حمل ونقلی استان سیستان و بلوچستان از پروژه احداثبزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم که هم اکنون دارای ۱۶ درصد پیشرفت فیزیکی است، بازدید کرد.

بنا براین گزارش، بزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم یکی از حلقه های کریدور ترانزیتی کشور که در حال حاضر دارای ۱۶ درصد پیشرفت فیزیکی و تکمیل آن نیازمند ۳۸۹ میلیارد تومان اعتبار است.

همچنین طول این پروژه ۳۱۷ کیلومتر است که در قالب ۹ قطعه اجرا می شود، ۳ قطعه از این بزرگراه به طول ۱۰۲ کیلومتر هم اکنون در حال اجرا است.
براساس این گزارش، عملیات احداثبزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم از سال ۱۳۸۶ آغاز شده و تاکنون بیش از ۳۸ میلیارد تومان به آن اختصاص یافته است.

گفتنی است: بزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم دارای ۳ پیمانکار است که ۲ پیمانکار آن بخش خصوصی و یکی دیگر از پیمانکاران قرارگاه خاتم الانبیاء است، مطالبات پیمانکاران در این پروژه ۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

این گزارش حاکی است: قطعه یک بزرگراه میرجاوه - زاهدان - بم به طول ۴۱ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۸۷ درصد در حال اجرا است، قطعه ۲ - الف به طول ۳۰ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد و قطعه ۲ - ب به طول ۳۱ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در حال احداثاست.

همچنین وی در نخستبین دقایق بامداد امروز سه شنبه در بازدید از فرودگاه بین المللی زاهدان، توسعه باند دوم این فرودگاه را امری ضروری دانست و گفت: باید تلاش کنیم این باند برای نشست وبرخاست هواپیماهای مسافری پهن پیکر آماده شود.

وی با بیان اینکه رییس جمهوری توجه ویژه ای به استان سیستان و بلوچستان دارد، اظهار داشت: وضعیت پایانه های این استان نیز به لحاظ مرزی بودن آن باید مورد بررسی قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: درسفر به زاهدان بخش های مختلف حمل ونقل هوایی، دریایی، زمینی وریلی این استان مورد بررسی قرار می گیرد و اقدامات لازم نیز در خصوص آنها انجام خواهد شد.

آخوندی در سفر به استان سیستان و بلوچستان ازمحورهای زاهدان – بم وزاهدان – زابل نیز دیدن خواهد کرد. بنابراین گزارش، هم اکنون علاوه بر انجام ۸۸ پروازی که هرهفته مسافران را در مسیرهای داخلی جابجا می کند، پروازهای خارجی در مسیرهای دبی، نجف، بغداد و جده نیز از طریق فرودگاه زاهدان انجام می شود و قرار است بزودی پروازهای زاهدان به کراچی و کویته پاکستان نیز از طریق این فرودگاه راه اندازی شود.

این گزارش حاکی است: طرح توسعه باند دوم فرودگاه هم اکنون پس از انجام مناقصه و مشخص شدن پیمانکار آن آماده است تا در صورت موافقت هیات مدیره شرکت فرودگاههای کشور در اختیار پیمانکار قرار گیرد تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.

همچنین قرار داد احداثاین باند ۴ هزار و ۲۵۰ متری جدید به مبلغ ۴۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آماده امضا است تا، علاوه بر عریض شدن و تثبیت مقاومت آن، برای نشست و برخاست هواپیماها آماده شود.

گفتنی است: باند کنونی فرودگاه زاهدان که از ۲۰ سال پیش به بهره برداری رسیده، پس از بهره برداری از باند جدید به عنوان تاکسی وی از آن استفاده خواهد شد.

ارسال نظر

خبر‌فوری: لغو مصوبه جنجالی برای پشت کنکوری‌ها