وزیر بهداشت خبر داد:
آغاز ماموریت های اجرایی کارگروه های سیاست های ابلاغی سلامت از روز سه شنبه
خبرگزاری تسنیم: وزیر بهداشت با اشاره به اینکه اجرای سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب به هیچ عنوان زمین نخواهد ماند از آغاز ۵۰ ماموریت کارگروه های اجرای سیاست های ابلاغی سلامت خبر داد.

به گزارش خبرنگار سلامتخبرگزاری تسنیم، سیدحسن هاشمی در اخبار شبکه یک سیما در توضیح سیاست های ابلاغی سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: بنده خوشحالی خودم و جامعه پزشکی را نسبت به ابلاغ سیاست های سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب اعلام می کنم زیرا این سیاست های ابلاغی بسیار می تواند کمک کند و بنده از طرف آحاد جامعه پزشکی تشکر و قدردانی خودم را از رهبر معظم انقلاب و مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام می کنم.
وی افزود: حتما تلاش مضاعف خواهد شد که این سیاست های ابلاغی سلامت اجرایی شود. براین اساس از فردا کارگروه ها تشکیل می شود و بیش از ۵۰ ماموریت برای هر کدام از آن تعیین خواهد شد و امیدوارم مجلس و دولت نیز با پیشنهاد لوایح و تصویب آن در این زمینه کمک کند تا مردم اثرات این سیاست های ابلاغی را در زندگی خود مشاهده کنند.
وزیر بهداشت ادامه داد: براساس سیاست های ابلاغی سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب مسئولیت همه دستگاه ها مشخص شده است و خوشبختانه پس از ۲۰ سال قوانین وزارت بهداشت بازنگری خواهد شد و این سند حجتی برای دولت و مجلس خواهد بود تا هر چه سریعتر گره های سلامت را باز کند تا بتوانیم همه این عوامل به سمتی سوق پیدا کند تا رضایتمندی مردم را در حوزه سلامت ارتقاء دهیم.
هاشمی در پاسخ به سوال مجری اخبار شبکه یک درباره اینکه ابلاغ سیاست های سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب چه تاثیری در زندگی مردم خواهد داشت عنوان کرد: همانطور که ملاحظه کردید در جای جای این سیاست ابلاغی مردم دیده شده اند از جمله در مورد تجمیع بیمه ها و یکپارچه شدن آنها در این سیاست اعلام شد.
وی تصریح کرد: ما موظف هستیم براساس سیاست ابلاغی سلامت به سمتی پیش برویم و به صورتی ارائه خدمات دهیم تا مردم به جز بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند که می توان با تجمیع منابع از طرف دولت و مجلس و همچنین ارتقای امنیت و سلامت غذایی و تغییر رفتار در زندگی آحاد جامعه در کنار پیوست سلامت لوایح لازم در مجلس و دولت به تصویب برسد.
هاشمی با اشاره به بار بیماریهای کنونی در کشور که شامل عوامل از جمله مشکل آلودگی هوا و همچنین مشکل جاده ها(تصادفات) است گفت: به نظر می رسد با عملیاتی شدن سیاست های ابلاغی سلامت مراقبت ها برای سلامت و بهداشت عمومی مردم در قالب طرح و لوایح دولت و مجلس که به تصویب خواهد رسید ارتقاء یابد.
وی اظهار داشت: مطمئن باشید هیچ یک از سیاست های ابلاغی سلامت از طرف رهبر معظم انقلاب روز زمین نمی ماند و بعد از سال ها شاهد مترقی ترین سیاست های سلامت در کشور هستیم و بنده به عنوان یک پزشک همیشه منتظر چنین روزی بودم.
هاشمی خاطرنشان کرد: با عملیات شدن سیاست های ابلاغی سلامت مردم در زندگی روزمره خود ارتقاء بهداشت عمومی را لمس خواهند کردند و کارگزاران نظام نیز به این مباحثاهمیت بیشتری خواهند داد و حتی کسی هم اگر بیمار شود بتوان حمایت های کافی از آنان صورت پذیرد و در نهایت هر کس هم که بخواهد از درمانهای بیشتری برخوردار شود از بیمه های تجاری دیگری استفاده کند.
به گزارش تسنیم، رهبر معظم انقلاب براین اساس سیاست های ابلاغی بخش سلامت را که دارای ۱۴ بند که شامل ارتقای سلامت روانی جامعه، ایجاد تقویت زیرساخت ها، ساماندهی تقاضا و تجویز دارو، تامین امنیت غذایی مردم، گسترش عدالت در حوزه سلامت، مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه، افزایش و بهبود کیفیت خدمات و مراقبت ها، توسعه کمی و کیفی بیمه ها، تامین منابع پایدار، افزایش آگاهی؛ مسئولیت پذیری و توانمندی مردم، ترویج طب سنتی ایران، توسعه کمی و کیفی نظام آموزشی علوم پزشکی و تحول راهبردی پژوهش علوم پزشکی را برای تبدیل ایران به قطب نخست آسیای جنوب غربی و جهان اسلام است را به روسای ۳ قوا و مجمع تشخیص مصلحت ابلاغ کرد.
انتهای پیام /