نماینده مردم سرخس در مجلس در گفت وگو با تسنیم:

اعتبار انتقال آب شرب از سد دوستی به سرخس حدود ۱۹۰ میلیارد ریال است

خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار انتقال آب شرب از سد دوستی به شهر سرخس از سه منبع ردیف بودجه، اوراق مشارکت و فروش املاک آب منطقه ای در سرخس تامین می شود که در مجموع حدود ۱۹۰ میلیارد ریال است.

اعتبار انتقال آب شرب از سد دوستی به سرخس حدود ۱۹۰ میلیارد ریال است

احمد سجادی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم درسرخساظهار کرد: اعتبار آب رسانی از سد دوستی به سرخس در اختیار آب منطقه ای است و این اعتبار در اختیار آبفای روستایی و شهری نیست البته ما پیگیر این هستیم که آب رسانی ها در اختیار آبفای روستایی و شهری قرار بگیرد.

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی افزود: در بودجه سال گذشته ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را وزارت نیرو برای آبرسانی از سد دوستی به شهر سرخس قرار داده بود که این اعتبار ملی است و ما نیز توانستیم بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال را از منابع اوراق مشارکت برای این پروژه به این مبلغ اضافه کنیم.

سجادی با بیان اینکه برای افزایش اعتبار انتقال آب سد دوستی به روستاهای مسیر و شهر سرخس مجوز فروش دو قطعه زمین که از املاک شرکت آب منطقه ای در سرخس است را از وزارت خانه گرفتیم خاطرنشان کرد: ارزش ریالی هرکدام از این زمین ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال است که در مجموع حدود ۴۵ میلیارد ریال قیمت گذاری شده است و با فروش این دو قطعه زمین اعتبار انتقال آب شرب از سد دوستی سرخس به روستاهای مسیر و شهر سرخس در مجموع حدود ۱۹۰ میلیارد ریال است.

وی تصریح کرد: اعتبار انتقال آب شرب از سد دوستی به شهر سرخس از سه منبع ردیف بودجه، اوراق مشارکت و فروش املاک آب منطقه ای در سرخس تامین می شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما از مسئولان اجرایی در استان و شهرستان انتظار داریم تا بیشتر تلاش کنند و پیگیر باشند و هر چه سریعتر برای اجرای مصوبه انتقال آب شرب از سد دوستی به شهر سرخس اقدام کنند.

سجادی بیان کرد: امیدواریم با سفر آقای رئیس جمهور به استان خراسان رضوی شاهد قطعی تر شدن این پروژه باشیم.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: بارش باران و رگبار در دامنه‌های جنوبی البرز و تهران