سخنگوی سازمان اوقاف:

روزانه ۴۵۰هزار هدیه به کودکان و نوجوانان حاضر در امامزادگان اهدا می شود

خبرگزاری تسنیم: سخنگوی سازمان اوقاف گفت: روزانه بیش از ۴۵۰ هزار هدیه در غرفه های کودک و نوجوان خیمه های معرفت در قالب طرح «قرآن بخوان، جایزه بگیر» و «نقاشی بکش و هدیه بگیر» به کودکان و نوجوانان بازدید کننده از این غرفه ها اهدا می شود.

روزانه ۴۵۰هزار هدیه به کودکان و نوجوانان حاضر در امامزادگان اهدا می شود

به گزارشخبرگزاری تسنیمبه نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حسن ربیعی با اشاره به استقبال پرشور کودکان و نوجوانان از غرفه های کودک و نوجوان طرح آرامش بهاری اظهار داشت: طبق ارزیابی های صورت گرفته روزانه بیش از ۴۵۰ هزار هدیه در غرفه های کودک و نوجوان خیمه های معرفت در قالب طرح «قرآن بخوان، جایزه بگیر» و «نقاشی بکش و هدیه بگیر» به کودکان و نوجوانان بازدید کننده از این غرفه ها اهدا می شود.

وی گفت: طرح آرامش بهاری در ۲۲۸۶ امامزاده و بقعه متبرک سراسر کشور از ۲۸ اسفند ماه سال ۹۲ آغاز و تا ۱۵ نوروز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: در قالب طرح نوروزی آرامش بهاری، غرفه های مشاوره و پاسخگویی به سوالات در ۹۴۷ امامزاده و بقعه متبرک، و خیمه های معرفت در ۴۵۰ امامزاده و بقعه متبرک برپا شده است.

وی گفت: در خیمه های معرفت نیز ۶ موضوع از قبیل کودک، نوجوان، مشاوره خانواده، پاسخگویی به مسائل شرعی، ایجاد وقف جدید و تبلیغات چند رسانه ای ارائه می شود که بنابر گزارش های رسیده با استقبال خوب زائران و مسافران نوروزی مواجه شده است.

انتهای پیام /

ارسال نظر

خبر‌فوری: بارش باران و رگبار در دامنه‌های جنوبی البرز و تهران