شاخصهای انتخاب شهردار از زبان پیرهادی
عضو منتخب شورای دوره چهارم شهر تهران شاخصهایی را برای تعیین شهردار آینده شهر تهران مطرح کرد و گفت: شهردار آینده باید با توجه به منویات مقام معظم رهبری داری نگاه ارزشی باشد.

به گزارشامیدنیوزبه نقل از تسنیم، محسن پیرهادی عضو منتخب شورای دوره چهارم شهر تهران اظهار داشت: انتخاب شهردار کاری جمعی است که ۳۱ عضو شورا باید درباره آن تصمیم گیری کنند و خرد جمعی بر آن حاکم باشد.
وی ادامه داد: شهر تهران از جهاتی توسعه یافته است و از جهات دیگر در حال توسعه که از بعد موضوعات سخت افزاری، خدمات شهری و کارهای عمرانی و در بعد نرمافزاری کارهای فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته است بنابراین یکی از شاخصهای که باید در انتخاب شهردار آینده در نظر داشت این است که وی نسبت به موارد مذکور جامعیت داشته باشد.
عضو منتخب شورای دوره چهارم شهر تهران با بیان اینکه یکی دیگر از شاخصهای که شهردار آینده باید داشته باشد مدیریت صحیح و مطلوب منابع است، ادامه داد: با توجه به اینکه برخی اقشار جامعه از درآمد اندکی برخوردار هستند و بخشی از درآمد شهر از طریق هزینههای که مردم میپردازند تأمین میشود لازم است شهردار آینده بتواند با کاهش هزینهها و حداقل هزینه، شهر را اداره کند تا فشار کمتری به قشر کم درآمد جامعه وارد شود.
وی افزود: نکته دیگری که باید در انتخاب شهردار در نظر داشت مقبولیت است؛ با توجه به اینکه تمایل داریم شورای غیرسیاسی داشته باشیم، باید فردی به عنوان شهردار انتخاب شود که اکثریت اعضا بر آن اجماع داشته باشند در عین حال با توجه به اینکه ما نمایندگان مردم شورا هستیم می توان از طرق مختلف مانند افکارسنجی و نظرسنجی از آنها نظرشان را درباره گزینههای مختلفی که برای مدیریت شهرداری تهران در نظر گرفته می شود جویا شد تا ببینیم آنها روی کدام یک از گزینه ها تمایل بیشتری دارند.
پیرهادی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از شاخصهایی که باید در تعیین شهردار آینده در نظر داشت چگونگی رابطه بین شورای شهر و دولت است؛ اگر فردی که انتخاب میشود با دولت قهر باشد و نتواند رابطه حسنهای بین دولت و شورای شهر ایجاد کند در روند کارها مشکلاتی ایجاد میشود بنابراین در نظر داشتن چگونگی رابطه وی با این دو نهاد بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه کارآمدی شهردار و تیم وی یکی دیگر از نکاتی است که باید در تعیین شهردار در نظر داشت، اظهار داشت: در دوره کنونی شهرداری تهران توسعه پرشتاب و مناسبی مشاهده شد بنابراین فردی که به عنوان شهردار آینده انتخاب میشود باید بتواند با همین شتاب و کیفیت کارها را ادامه دهد زیرا نباید قطاری که در راستای پیشرفت با چنین سرعتی حرکت میکند را کند کرد.
عضو منتخب شورای شهر دوره چهارم تصریح کرد: دارا بودن نگاه ارزشی با توجه منویات مقام معظم رهبری درباره شهر اسلامی و باورهای اسلامی که برای مردم نیز حائز اهمیت است و آن را در حوزههای مختلفی چون معماری ایرانی - اسلامی میتوان دید یکی دیگر از ویژگیهای است که شهردار آینده باید دارا باشد و بر این اساس باورها و ارزشهای دینی را محکمتر و ارزشمندانهتر دنبال کند.
وی تصریح کرد: با توجه به شاخصهایی که به آن اشاره کردم، محمدباقر قالیباف میتواند گزینه مناسبی به عنوان شهردار آینده تهران باشد.
پیرهادی در ادامه اظهارات خود گفت: یکی از دغدغههای بنده مباحثمربوط به حقوق شهروندی و حفظ تعلقات اجتماعی شهروندان است زیرا به عقیده بنده آنچه از توسعه فیزیکی شهر مهمتر است تقویت تعلقات اجتماعی است که از طریق آن می توان به سایر پیشرفتهایی که شهر نیاز دارد دست یافت.