" بابک زنجانی " با " بانک مرکزی " همکاری می کرد!؟
اظهارات مشارالیه مبنی بر همکاری با این بانک به هر طریقی صحت نداشته و هیچگونه مستنداتی دال بر اظهارات مشارالیه در بانک مرکزی وجود ندارد.

به گزارشامیدبه نقل از باشگاه خبرنگاران، روابط عمومیبانک مرکزیاعلام کرد: «عطف به مطالب منتشره در برخی از رسانههای گروهی به نقل از آقایبابک زنجانیمبنی بر همکاری وی با بانک مرکزی در زمان ریاست کلی مرحوم دکتر نوربخش به اطلاع میرساند با توجه به بررسیهای به عمل آمده از مدارک موجود در بخش اداری، کارگزینی و پرسنلی این بانک و پیگیری موضوع از طریق مقامات و مسئولان وقت بانک مرکزی، هیچگونه مستنداتی در زمینه همکاری نامبرده با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
بدین لحاظ اظهارات مشارالیه مبنی بر همکاری با این بانک به هر طریقی صحت نداشته و هیچگونه مستنداتی دال بر اظهارات مشارالیه در بانک مرکزی وجود ندارد.»