صالحی امیری: رویکرد دولت یازدهم منافع ملی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در افتتاح ستاد مرکزی انتخابات اصولگرایان معتدل حسن روحانی با بیان این که بهترین شکل ممکن برای دولت آینده، دولت ملی است گفت: ما معتقدیم که دولت یازدهم، دولت ملی است و هیچ گونه اختلافی در آن نیست و دلیل آن این است که رویکرد دولت یازدهم منافع ملی است.
به گزارش امید نیوزسیدرضا صالحی امیری عصر چهارشنبه در افتتاح ستاد مرکزی انتخابات اصولگرایان معتدل دکتر حسن روحانی افزود: دولت ملی دولتی است که همه جناح ها در آن حضور واقعی داشته باشند نه صوری. دولت ملی دولت عقلانیت و اعتدال است؛ دولتی است که منافع مردم را بر منافع جناحی و سیاسی ترجیح می دهد.
وی افزود: امیدواریم عقلانیت سیاسی در این کشور به نقطه ای برسد که از منافع فردی و جناحی عبور کنیم و به نقطه های منافع ملی برسیم.
این اتفاق - منهای نتیجه انتخابات که برای نظام مهم است - این است که مرحله خط کشی های کاذب در حال عبور به سوی یک وفاق ملی است. آنچه ما دنبال می کنیم وحدت و وفاق ملی است. مبانی برای ما واحد است و می توانیم روی آن کار کنیم و هیچ دلیلی برای اختلاف نیست.
وی در ادامه به انتخاب معاون خود گفت: انتخاب من براساس شایسته سالاری بود و نه خط کشی ها. در دستگاه ارشاد اصلا خط کشی نداریم. اگر وزیری در مجموعه وزارتخانه خود با عینک سیاه و سفید کار کند برای آنجا سم است. باید همه احساس کنند امنیت دارند. امنیت سیاسی به مفهوم حق داشتن همگان در کشور استد. چه کسی گفته که حق مال ماست؟ حق مال همه است.
** به ستاد اصولگرایان برای قدردانی سر می زنم
وزیر ارشاد تصریح کرد: شخصا بنا گذاشتم که به استان ها و شهرها بروم و به ستاد اصولگرایان سر بزنم و از آنها تشکر کنم چرا که وحدت ملی مهمتر از نتیجه است.
صالحی امیری افزود: نمی توانیم ادعا کنیم که مشکلی نیست اما معتقدم اراده و اعتقاد ما مهمتر از مشکلات است.
در ادامه گفت: من حامل پیام سلام دکتر روحانی هستم.
وزیر ارشاد افزود: نفس این وحدت برای کشور مهمتر از هر چیزی دیگر است. به عنوان کسی که بعد از انقلاب تقریبا در همه فرایندهای تحولات کشور به نوعی حضور داشتم آرزویم این بود که روزی جریانات سیاسی درونی که وابستگی به نظام، ارزش های انقلاب و رهبری دارند در کنار هم بنشینند و از مشاجرات پرهیز کنند.
صالحی امیری اظهار کرد: این وحدتی که در چند روزه گذشته شکل گرفته است اتفاق مهمی است و نتیجه انتخابات هرچه باشد از آثار این وفاق ملی کم نخواهد شد.
وی گفت: من در این ۳۸ سال به این باور رسیدم که نظام هزینه های سنگینی برای شکاف سیاسی پرداخت کرده است و هزینه های نیروی انسانی از همه سنگین تر است.
** رهبری اجازه نمی دهد کسی در آرای مردم دخالت کند
وی به خاطره ای از انتخابات سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: روزی که انتخابات بود در دفتر روحانی بودیم. شب رای گیری تقریبا تمام شده بود. آقای روحانی گفت می روم منزل استراحت کنم. من گفتم آقای دکتر تازه شمارش شروع شده است می خواهی بروی بخوابی؟. ما دغدغه داریم. که آقای روحانی یک جمله ای که تا الان هم آن را جایی نقل نکرده است و من به عنوان یک راوی صادق نقل می کنم.
صالحی امیری گفت: اقای روحانی به من گفت که آقا(رهبری) اجازه نمی دهد کسی در آرای مردم دخالت کند بنابراین من دغدغه ندارم و رفت منزل.
وی ادامه داد: صبح آقای روحانی آمد دفتر و ازمن پرسید نتیجه انتخابات چه شد؟ گفتم با جمع بندی که انجام دادم به نظر می رسد شما رییس جمهوی هستید. بعد از اعلام قطعی نتایج آقای روحانی به من گفت دیدید به شما گفتم آقا نمی گذارد هیچ کسی در آرای مردم دخالت کند و این نتیجه اش شد.
صالحی امیری افزود: این باور آقای روحانی به شخص اول کشور است و اگر ما بپذیریم سه جمله را که در اصل انقلاب، اصل نظام و اصل ولایت، امام و رهبری هیچ گونه شکافی نداریم بقیه چیزها فرع است.
وی ادامه داد: اتفاق عجیبی شکل گرفته معتقدم که ما وارد یک فازجدید سیاسی در ایران می شویم. اگر اشکال مشارکت را تقسیم کنیم به مشارکت آگاهانه، حزبی، قومی، جنسیتی و تکلیفی جامعه شناسی سیاسی ایران می گوید که جامعه به سمت انتخابات آگاهانه حرکت می کند.
** روند درمان بیماری اجتماعی تخریب رقیب، طولانی است
آمار نشان می دهد که بین ۳۰ تا ۴۰ درصد آرای ایران سازمان یافته است. حزب نداریم اما ساختارهای سیاسی ما کارکرد حزبی دارند. تقریبا با فاصله ای بین ۳۰ تا ۴۰ درصد رای بین اصولگرایان و اصلاح طلبان تقسیم شده است. حدود ۳۰ درصد مشارکت نمی کنند. آماری که امروز از نظرسنجی ها گرفتم نشان می دهد در تهران ۲۶ درصد هنوز مردد به شرکت و ۶۴ درصد شرکت می کنند.
وی اضافه کرد: البته در نظرسنجی هفته قبل این عدد تا ۶۷ درصد هم بود و روحانی حدود ۴۰ درصد از این سبد را دارد.
وی توضیح داد: ۳۰ تا ۴۰ درصد کل آرا مال جمع دو جریان اصولگرایان و اصلاح طلبان است ۳۰ درصد هم که مشارکت نمی کنند پس می ماند ۳۰ درصد که هنوز تصمیم برای شرکت ندارند و سبد اصلی رای در این ۳۰ درصد آخر است. دو روش برای رسیدن به این ۳۰ درصد رای خاکستری هست. یک روش تخریبی است و یک روش ایجابی است.
وزیر ارشاد دولت یازدهم ادامه داد: متاسفانه رفتار شناسی سیاسی کاندیداهای ما نشان می دهد عنصر تخریب جایگاه بالاتری از عنصر ایجاب دارد و درمان این بیماری که کشور وجود دارد طولانی است.
صالحی امیری افزود: رفتار شناسی سیاسی جامعه ما نشان می دهد که جامعه از آدمهای بداخلاق تنفر دارد و این تجربه تاریخی است. جامعه نسبت به آدم های مظلوم و دارای فضیلت اخلاقی گرایش دارد. این صندلی ارزش ندارد که برای آن از مرزهای اخلاقی عبور کنیم. ارزش شرافت، شفافیت و صداقت از صندلی ریاست جمهوری بیشتر است.
وی افزود: بنای دکتر روحانی در این است که از مرز اخلاقی عبور نکند و در چارچوبی که تعریف شده حرکت کند. جهانگیری هم گفت که من هم بنای ورود به مناقشه ندارم مگر اینکه آنها وارد مناقشه شوند و ما هم بالاجبار جواب بدهیم.
** چرا مقام های قضایی و دوربین ها برائت از قاچاق فرزند یک وزیر را اعلام نمی کنند
صالحی امیری به خبری مبنی بر کشف کالای قاچاق در خانه یکی از وزرا که در برخی رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده اشاره کرد و گفت: دادگاه متهمان را احضار می کند شخص وزیر مربوطه در این موضوع دخالت نمی کند. فرزندش در دادگاه می گوید این کالا مربوط به شرکت خارجی است که من نمایندگی آن را دارم و تمام مدارک و پرداختی ها را به کلانتری و دادگاه ارایه می کند.
صالحی تشریح کرد: این پرونده به مدت ۵ روز در کلانتری راکد و مسکوت می ماند معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه می گوید مظنون به قاچاق در حال رسیدگی است. پورمحمدی وزیر دادگستری و مسوول تعزیرات و به نمایندگی از دولت تقاضا می کند که اطلاعات این پرونده را بدهید. رییس تعزیرات تهران با رییس کلانتری لواسانات و قاضی مربوطه به اتفاق می روند گمرک. قاضی می بیند هیچ ابهامی در اسناد نیست و حکم برائت صادر کرد.
وزیر ارشاد افزود: تا امروز عصر که من با شما صحبت می کنم هیچ مقام قضایی حاضر نشد که با توجه به اسناد موجود بگوید که این کالا قاچاق نیست. تا یکی از کاندیداها از این شایعه به عنوان یک ابزار تخریب رقیب استفاده کرده و گفت: که اگر من بودم این وزیر را عزل می کردم!.
صالحی با بیان اینکه این کار یک مظلومیت است ادامه داد: وزیر مربوطه گفت که فرزندش تحصیلات مرتبط با نساجی و پوشاک دارد. از او و همسرش خواستم به کشور برگردند آنها اینجا لباس می فروشند چون فروشگاه ندارند اجناس را در پارکینگ خانه من گذاشتند چه جرمی مرتکب شدم که در جمهوری اسلامی آبروی وزیر برود.
وزیر ارشاد افزود: در فضای مجازی به صورت مفصل هشتک درست کردند و چند صدهزارتا گفتند: وزیر قاچاقچی. حال قرار شد آقای پور محمدی اسناد و مدارک را بیاورد و مصاحبه تلویزیونی کند و آقای علی عسگری هم در جلسه امروز دولت قول داد که این را مستقیم پخش کند.
سه تا دوربین آمدند در هیات دولت و مصاحبه کردند که این خانم و شوهرش نمایندگی شرکت دارند و کالا وارد کردند و در پارکینگ خانه پدرشان انبار کردند ارزش کالا ۲۲۲ میلیون تومان است و ۱۲۰ میلیون تومان هزینه گمرک پرداخته اند اما تا الان این مصاحبه را پخش نکرد.
وی گفت: ما در این ساختار داریم زندگی می کنیم و واقعیت کشور این است. برای حذف رقیب همه چیز مشروع می شود. آقای روحانی و هم آقای جهانگیری در دولت گفتند که اطلاعاتی که ما از حوزه شخصی آقایان(نامزدهای انتخاباتی) داریم حجمی است که اگر مطرح کنیم ایشان نمی توانند در این کشور زندگی کنند. ولی ما بنای مطرح کردن نداریم. چرا که حریم خصوصی است و قوه قضاییه باید رسیدگی کند.
ارسال نظر