|
|
کدخبر: ۱۸۵۵۶۶

نکات اسباب کشی را در این مطلب به طور کامل برای شما آورده ایم. این نکات به شما کمک می کند کار پر دردسر جابه جایی را آسوده تر انجام دهید.

احتمالا همه ی شما اسباب کشی را تجربه کرده اید و میدانید چه کار سخت و طاقت فرسایی است، البته با رعایت نکات اسباب کشی این کار راحت تر می شود. ما در این مطلب نکات اسباب کشی را در اختیار شما قرار داده ایم تا با رعایت آنها یک جا به جایی بی دردسر و کم هزینه داشته باشید.

ضروری ترین نکات اسباب کشی که لازم است بدانید!

نکات اسباب کشی

برای اینکه بتوانید اسباب کشی خود را به بهترین شکل انجام دهید لازم است با نکات اسباب کشی آشنا شوید تا بتوانید بدون مشکل و در فرصت مناسب وسایل خود را جابجا کنید. رعایت این نکات قبل از اسباب کشی، حین آن و بعد از آن به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر وسایل را جابجا کنید. لازم است برای بسته بندی وسایل خود زمان بگذارید و این کار را با دقت انجام دهید.

زمان‌بندی صحیح و دقیق، پیش از شروع اسباب کشی

شاید اولین مسئله‌ای که در نکات اسباب کشی باید به آن توجه کرد، بررسی دقیق بازه زمانی جمع‌آوری، بسته‌بندی و جابجایی وسایل منزل باشد. در صورت مشخص کردن زمان لازم برای تمامی مراحل اثاث‌کشی می‌توان انتظار داشت که با مشکل کمبود وقت در اثاث‌کشی روبرو نشوید.

بسیاری از اشخاص کم‌تجربه در این زمینه، تمامی فعالیت‌های لازم را به روز اثاث‌کشی موکول می‌کنند. موضوعی که باعث می‌شود اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی کوچک و بزرگ، بر سر راه یک جابجایی ساده و مطمئن قرار بگیرند.

در نظر داشته باشید که جمع‌آوری وسایل کوچک منزل، زمان زیادی می‌برد و باید از چندین روز پیش از اثاث‌کشی آغاز شود. بهتر است پیش از شروع پروسه اسباب‌کشی، تمامی اتفاقات و زمان لازم برای برخورد با آن‌ها را پیش‌بینی کرد تا با مشکل کمبود زمان روبرو نشد.

برنامه‌ریزی

برای اینکه در روزهای اسباب‌کشی سردرگم نشوید، بهتر است فهرستی از تمام کارهایی که باید انجام دهید و وسایلی که باید جمع و جور کنید، تهیه کنید. شما می‌توانید یک برنامه زمان‌بندی برای بسته‌بندی کردن وسایل هم تدارک ببینید که مطابق آن وسایل‌ تان را جمع و جور کنید و تمام فشار کاری را در یک روز متحمل نشوید؛ البته سعی کنید این کار نفس‌گیر را بین اعضای خانواده تقسیم کنید و از آنها بخواهید هر روز مقداری از وسایل را بسته‌بندی کنند.

حتما قبل از اسباب کشی تخمین بزنید که جابجایی وسایل چقدر زمان می‌برد تا در زمان‌بندی خود به مشکل نخورید و به موقع و بدون عجله وسایل خود را به محل جدید منتقل کنید.

برنامه‌ریزی - نکات اسباب کشی

روز اسیاب کشی چه کنیم؟

قبل از اسباب‌کشی یک مسیر خوب برای روز اسباب‌ کشی انتخاب کنید تا خاور راحت بتواند از آن مسیر بیاید. همچنین برای بارگیری و تخلیه جای پارک فراهم کنید. برای این منظور می‌توانید با پارک کردن ماشین شخصی خود و نزدیکان‌تان به اندازه دو ماشین سواری جا نگه دارید تا هنگام بارگیری و تخلیه به مشکل برنخورید. بهتر است ساعات اولیه روز را به جابه‌جایی اختصاص دهید. در ضمن کودک خود را نزد بستگان‌ تان بگذارید تا بتوانید به راحتی اوضاع را کنترل کنید. امیدواریم نکات بالا کمک کند بتوانید تجربه دلچسبی از جابه‌جایی داشته باشید. به این فکر کنید که همه اینها یک تنوع بزرگ است و شما باید از آن نهایت لذت را ببرید.

تهیه لیست از لوازم و وسایل منزل

داشتن یک لیست کامل از وسایل منزل و محل قرارگیری آن‌ها در بسته‌بندی به شما کمک می‌کند که از جمع‌آوری تمامی وسایل، اطمینان حاصل کنید و علاوه بر آن نیز بتوانید در مقصد، با سرعت بیشتری وسایل خود را پیدا کنید.

در صورتی که یک لیست مشخص از وسایل و لوازم خانه وجود داشته باشد، شما پیش از باز کردن یک جعبه می‌دانید که در آن جعبه خاص، چه چیزی وجود دارد. هرچند تهیه لیست، مدت زمانی اضافه را به جمع‌آوری وسایل منزل خواهد افزود، اما در عوض در هنگام باز کردن وسایل، زمان زیادی از شما را صرفه‌جویی خواهد کرد.

تهیه لیست از لوازم و وسایل منزل - نکات اسباب کشی

تهیه لوازم برای بسته‌بندی از نکات اسباب کشی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که فکر می‌کنید هیچ‌ کس به اندازه خودتان برای وسایل خانه‌تان ارزش قائل نیست و دل نمی سوزاند، بهتر است بسته‌بندی را خودتان انجام دهید. در این صورت برای بسته‌بندی به اقلام زیر نیاز خواهید داشت:

  • کارتن‌های ضخیم که بهتر است در تعداد بالا و سالم تهیه شوند تا حمل و نقل هم در زمان کمتر و هم با هزینه کمتری انجام شود.
  • چسب نواری پهن و طناب برای بسته‌بندی ایمن کارتن‌ها
  •  ماژیک برای نوشتن محتویات روی کارتن‌ها
  • روزنامه باطله و پلاستیک‌های حباب‌دار مخصوص بسته‌بندی شکستنی‌ها

جداسازی وسایل برقی و گازی

جداسازی وسایل برقی و گازی مثل ماشین لباس‌شویی و اجاق‌گاز، عملی زمان‌بر است و بهتر است یک روز پیش از اثاث‌کشی نهایی انجام شود. عجله در باز کردن وسایلی که نیاز به ایمنی بالا در جداسازی و بسته‌بندی دارند، می‌تواند به یک فاجعه تبدیل شود.

بهتر است با در نظر گرفتن زمان مناسب برای این کار، از جداسازی دقیق وسایل خانگی اطمینان کسب کنید و به بسته بودن لوله‌های گاز و در دسترس نبودن سیم‌های برق، دقت کنید. در نظر داشته باشید که کودکان، اطلاع چندانی از خطرات وسایل برقی و گازی ندارند و باید با استفاده از بست‌ های مناسب، راه دسترسی آن‌ها را به لوله‌ها، شیر های گاز و سیم‌های برق، محدود کنید.

جمع‌آوری کامل یخچال نیز به ۲۴ ساعت زمان مفید نیازمند است و بهتر است یک هفته پیش از اثاث‌کشی، فکری به حال مواد غذایی مصرفی موجود در یخچال بکنید. این بررسی دقیق باعث می‌شود تا از دست رفتن بسیاری از مواد غذایی جلوگیری شود.

وسایل را تمیز و سپس بسته بندی کنید

تمامی وسایلی که دارید را قبل از بسته بندی تمیز کنید و گرد و غبار آنها را بگیرید و بعد با دقت آنها را در جعبه یا کارتن بگذارید.

وسایل را تمیز و سپس بسته بندی کنید - نکات اسباب کشی

بسته‌بندی دقیق و مطمئن

بسته‌بندی صحیح وسایل منزل، از مهم‌ترین نکات اسباب کشی به‌ حساب می‌آید. پیش از شروع پروسه بسته‌بندی، باید از آماده‌سازی وسایلی مثل چسب، جعبه، کیسه‌های بزرگ و ضربه‌گیر، اطمینان حاصل کنید.

در نظر داشته باشید که بسیاری از باربری‌های استاندارد، وظیفه بسته‌بندی وسایل شما را به عهده می‌گیرند، اما این وظیفه تنها شامل وسایل بزرگ و شکستنی می‌شود. اغلب لوازم‌ خانگی در گروه وسایل کوچک قرار می‌گیرند و بهتر است توسط خود شما بسته‌بندی شوند.

پوشاک و دیگر لوازم پارچه‌ای را می‌توانید در کیسه‌های زباله بسیار بزرگ قرار دهید و روی کیسه را چسب بزنید. لوازم کوچک باید در جعبه‌های کوچک و متوسط قرار بگیرند. باید به این موضوع دقت شود که جابجایی لوازم متوسط و بزرگ برای کارمندان باربری ساده‌تر است و بهتر است بسته‌ها را در اندازه‌ای مناسب انتخاب کنید.

بهترین گزینه برای بسته‌بندی و نصب ضربه‌گیر بر روی وسایل بزرگ منزل، سپردن این موضوع به نیروی متخصص باربری است. این اشخاص با تجربه بالا در زمینه بسته‌بندی و جابجایی لوازم بزرگ و سنگین، می‌توانند بهترین راهکار را به شما ارائه دهند. در نظر داشته باشید که هرچند یک بسته‌بندی دقیق، هزینه‌های جابجایی را افزایش می‌دهد، اما با این عمل از خطرات و هزینه‌های بزرگ‌تر، جلوگیری می‌کنید.

برای جلوگیری از آسیب به پایه‌های مبلمان و کنده شدن روکش آنها قبل از اسباب کشی دور پایه‌ها را با روزنامه یا کاغذ باطله بپوشانید.همچنین برای جلوگیری از کثیف شدن پارچه مبل یا صندلی‌ها، با روکش پلاستیکی آنها را پوشش دهید.

نکته

قوانین چیدمان درون جعبه را رعایت کنید، بهتر است در هر کارتن آیتم‌های سنگین‌تر را در پایین جعبه و سبک‌تر ها را در بالا بچینید. با این کار تعادل کارتن‌ها به‌ خصوص کارتن‌های با ارتفاع بیشتر، بهتر حفظ می‌شود. زمانی که کارتن‌ها را در کامیون می‌گذارید ، دقت کنید کارتن‌های سنگین‌تر را پایین بگذارید تا فشار وسایل شما را له نکند.

وسایلی که اتصالات خاصی دارند،بعضی از وسایل مانند قاب‌ها یا آینه‌ها با پیچ یا وسایل خاصی آویزان شده‌اند که هنگام جابه‌جایی ممکن است اتصالات کنده شوند یا در این میان گم شوند؛ بنابرین قبلا آنها را جدا کنید و داخل کیسه نایلونی بسته‌بندی کرده و روی وسیله بچسبانید یا جداگانه با برچسبی که روی آن اسم وسیله را نوشته‌اید، بسته‌بندی کنید.

بسته‌بندی دقیق و مطمئن - نکات اسباب کشی

حذف وسایل اضافه

یکی از قوانین مشهور اسباب کشی، قانون حذف وسایل اضافه است. در این قانون اشاره شده که اگر از یک وسیله، لباس یا آیتمی خاص، چندین سال است که استفاده نشده، به‌احتمال‌زیاد در آینده نیز استفاده نخواهد شد.

بهتر است پیش از شروع به جمع‌آوری وسایل منزل، با بررسی دقیق لوازم شخصی خود، وسایل بدون استفاده و اضافه را دور بیندازید یا به افراد نیازمند ببخشید. بسیاری از وسایل اضافه و بدون استفاده، تنها هزینه و زمان مصرفی در باربری را افزایش می‌دهند و در پایان جایی اضافه را در خانه جدید به خود اختصاص خواهند داد.

در اسباب کشی برای حمل گل و گیاهان دقت کنید

گیاهان و گلدان های بزرگ را به همان صورت جابجا کنید. اما یک نکات مهم در اسباب کشی گلدان‌های کوچک، این است که آنها را در یک جعبه قرار دهید و داخل هر گلدان یک چوب به ارتفاع بلندترین گلدان بگذارید و با یک پلاستیک دارای منفذ رو و دور جعبه را بپوشانید.

در اسباب کشی برای حمل گل و گیاهان دقت کنید - نکات اسباب کشی

علامت‌گذاری وسایل شکستنی

ظروف شکستنی در دکوراسیون آشپزخانه احتیاج به توجه بیشتری دارند، تا حدی که توصیه می کنیم کار بسته بندی خود را از این قسمت آغاز کنید. با این کار یک تیر و چند نشان زده اید، علاوه بر اینکه سامان و ترتیبی به کار خود می دهید و مانع شکستن ظروف می شوید از صرف هزینه های اضافی در این خصوص نیز جلوگیری نموده اید.

نکته:برای جلوگیری از ضربه به جعبه های ظروف شکستنی خود، از حوله های بزرگ استفاده کرده و آنها را در کف و دیواره های جعبه قرار دهید. بعد از آن هم می توانید از یک لباس یا حوله دیگری بر روی ظروف در جعبه استفاده نمایید.

نکته:بسته‌بندی وسایل شکستنی چه توسط شخص انجام شود و چه توسط باربری، باید با علامت‌گذاری دقیق این بسته‌ها همراه باشد. کارمند جابجایی وسایل تنها با مشاهده علائم و عبارت «شکستی» است که می‌تواند با دقتی بالاتر، بسته موردنظر را جابجا کند. در صورتی که روی بسته‌های مهم و شکستنی، هیچ‌گونه علامتی نگذارید، نمی‌تواند انتظار داشته باشید که این وسایل با سلامت کامل به مقصد برسند.

حمل لوازم صوتی و تصویری

برای حمل لوازم صوتی و تصویری از جعبه های مخصوص آنها و یا یک جعبه دیگر با بسته بندی محکم در محل های حساس مانند شیشه تلویزیون یا مانیتور کامپیوتر استفاده کرده و در صورت امکان با وسیله نقلیه شخصیتان حمل کنید.

حمل لوازم صوتی و تصویری

مراقبت از لوازم قیمتی

بسته بندی جواهرات و لوازم با ارزش از دیگر نکات مهمی است که حتما باید به آن توجه کنید و از آن غافل نشوید! چراکه این وسایل شکننده و حساس هستند. شما می توانید از کیسه های میان وعده و یا طبقه های کوچکی برای نگهداشتن امن طلا و جواهرات خود استفاده کنید.

نکته: این وسایل را به دست کامیون نسپارید، بلکه آنها را همراه خود داشته باشید و با وسیله نقلیه خودتان، آنها را به خانه جدید خود ببرید.

نکته: وسایل قیمتی مثل طلا، جواهرات، پوشاک گران قیمت و پول نقد، هرگز نباید در دسترس دیگر اشخاص قرار بگیرد. هرچند یک باربری مطمئن و مشهور، هیچ‌گاه به وسایل شخصی شما دست‌درازی نخواهد کرد، اما با این‌ حال از اتفاقات پیش‌بینی‌نشده نیز نمی‌توان جلوگیری کرد. بهتر است با پیشگیری از بروز هرگونه مشکل، جابجایی وسایل شخصی گران‌قیمت را خودتان به عهده بگیرید تا بتوانید از امنیت بالای آن‌ها اطمینان کسب کنید.

در دسترس بودن کمک‌های اولیه

چه در مراحل بسته‌بندی و جداسازی وسایل و چه در مرحله جابجایی و اسباب کشی، دسترسی به کمک‌های اولیه و لوازم اطفا حریق، باید در دستور کار شما قرار بگیرد. البته یک باربری استاندارد، به لوازم مهم مرتبط با سلامتی بار و کارمندان، مجهز است، اما بهتر است شما نیز به‌ عنوان کاربر، از وجود وسایل مهمی مثل بسته‌های کمک‌های اولیه، اطمینان کسب کنید.

در دسترس بودن کمک‌های اولیه

آمادگی در مقصد

آمادگی مقصد باربری، موضوعی است که باید در برنامه‌ریزی اولیه شما اعمال شود. مقصد بار و لوازم منزل باید پیش از شروع پروسه اسباب کشی، تمیز و آماده باشد. بهتر است یک روز پیش از اسباب کشی، از آمادگی مقصد باربری، اطمینان کسب کنید.

با مراجعه به محل موردنظر می‌توانید با دقت بالا، محل قرارگیری وسایل را پیش و پس از باز کردن بسته‌ها، در نظر بگیرید. این عمل به‌ ظاهر ساده، مراحل پایانی اسباب‌کشی را آسان و سریع‌تر خواهد کرد.

چک کردن نهایی را فراموش نکنید

بعد از تمام شدن کارتان، کمی استراحت کنید. بعد از آن گشت دیگری در خانه بزنید تا اطمینان خاطر پیدا کنید که چیزی جا نمانده باشد. گاهی مرور و نگاهی دوباره، نکات مهمی را به یادتان خواهد آورد. اگر چیزی را پیدا کردید آن را درون یک جعبه قرار داده و با برچسب بر روی آن یادداشت نمایید.

اطمینان خاطر پیدا کنید که بر روی تمامی جعبه ها نوشته ای وجود داشته باشد. لیست خود را دوباره چک نمایید.

چک کردن نهایی را فراموش نکنید - نکات اسباب کشی

انتخاب یک باربری مناسب

شاید مهم‌ترین نکته در یک اسباب کشی دقیق و مطمئن، انتخاب یک باربری مناسب باشد. باید دقت کنید که هرچند بهینه‌سازی هزینه‌های اسباب کشی اهمیت دارد، اما هر ارزانی بی‌دلیل نیست و باید یک باربری مطمئن را از نحوه پاسخ‌گویی و البته هزینه معقول اعلام‌شده، شناسایی کنید.

باربری‌های حرفه‌ای معمولاً از انواع وسایل نقلیه با اندازه‌های مختلف بهره می‌برند و یک زمان‌بندی دقیق را به شما ارائه خواهند داد. در یک باربری مناسب، امکان جابجایی انواع لوازم به‌ تمامی مقاصد موردنظر شما وجود دارد. در واقع محدودیت در مقصد، وسیله نقلیه و یا شکل وسایل، می‌تواند نشانه‌ای ساده از ضعف باربری موردنظر باشد.

بهتر است پیش از انتخاب یک باربری، از ارائه خدماتی مثل بسته‌بندی وسایل اطمینان کسب کنید. در صورتی‌ که مقصد شما در دیگر شهر‌ ها قرار دارد، بیمه وسایل منزل نیز می‌تواند یک گزینه مناسب پیش رو باشد. یک باربری استاندارد، خدمات بیمه را نیز به شما ارائه خواهد داد.

در پایان با رعایت نکات ذکرشده در این مقاله و یک تعامل سالم با مدیریت و کارمندان باربری، می‌توان انتظار داشت تا یک اسباب کشی و جابجایی دقیق، سریع و آسان را تجربه کنید.

انتخاب یک باربری مناسب - نکات اسباب کشی

ترفندهای جالب اسباب کشی

در این بخش می خواهیم به ترفند های جالب برای اسباب کشی اشاره کنیم تا بتوانید جابجایی راحت تری را تجربه کنید. این ترفندها تکمیل کننده نکات مهم در اسباب کشی هستند:

بهتر است ابتدا تمام اثاثیه سنگین را بارگیری کنید. کمد، میز، مبلمان، یخچال، فریزر و غیره باید ابتدا در پشت کامیون قرار بگیرند.

اقلام ظریف مثل شیشه ها را در کنار اجسام سنگین مانند مبلمان بارگیری و نگهداری نکنید. همچنین ممکن است در دست اندازهای جاده این اسباب ظریف سقوط کنند یا بشکنند بهتر است آنها را در یک کمد یا جای امنی قرار دهید.

سعی کنید در داخل جعبه ها وسایل یک نوع قرار دهید و جعبه های مرتبط را در کنار همدیگر قرار دهید.

از مهمترین نکات اسباب کشی این است که برای جعبه ها شماره بگذارید و طبق شماره آنها را کنار هم بگذارید که در بارگیری کنار هم قرار گیرند. این به حمل کنندگان هم کمک می کند تا بتوانند مکان مناسب در خانه جدید برای هر جعبه را انتخاب کنند.

یک شخص را مسئول بگذارید تا کارگران را برای تخلیه بار هر کارتن، بر اساس شماره در محل خود راهنمایی کند.

بعد از اینکه جای وسایل مشخص شد آنها را باز کنید و تا قبل از آن بسته ها را باز نکنید

ترفندهای جالب اسباب کشی

نکته مهم

از آنجایی که همیشه اولین لوازمی که در وسیله نقلیه بارگیری می شوند در انتها خارج می شوند، اسباب مهم و ضروری را در آخر بارگیری کنید. این ترفند جالب اسباب کشی را بخاطر بسپارید.

یک طرح کاغذی برای قرار دادن وسایل در خانه جدید خود برای تخلیه بار در نظر بگیرید. برای مثال مشخص کنید که مبلمان در کجا قرار گیرند، این به شما کمک می کند که نیاز کمتری به جابجایی وسایل باشد و هر کدام را در جای صحیح خود بگذارید.

اگر بعضی از وسایل این قابلیت را دارند که آنها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید، قبل از تفکیک از آنها عکس بگیرید تا هنگام اسمبل کردن آنها دچار مشکل نشوید.

وسایل سنگین را در چمدان قرار دهید که حمل آن راحت تر باشد.

مواد غذایی را قبل از اسباب کشی فریز کنید و در روزهای آخر مواد غذایی تازه نخرید.

نحوه صحیح چیدمان خانه بعد از اسباب ‎کشی

حالا من هستم و خانه کوچکم و انبوهی از جعبه‌هایی که قرار است روزهای زیادی را با محتویات آنها سپری کنم. راستش را بخواهید وقتی جعبه‌ها از کامیون پیاده و درون خانه لختم روی‌هم تلنبار شدند، از فکر اینکه تا کی باید با این آشوب سر کنم، لرزه‌ای بر جانم افتاد، اما حس خوب صاحب‌خانه شدن به تمام این نگرانی‌ها و دل‌آشوب‌ها می‌چربید و مرا آرام می‌کرد. اکنون وقت ساختن است، ساختن رؤیایی که همیشه در ذهنم داشته‌ام: کلبه‌ای فندقی با وسایل و چیدمانی که من می‌خواهم…

قدم اول: جعبه‌ها به‌ صف!

زمان بسته‌بندی وسایل، محتویات جعبه‌ها را با برچسب مشخص نمودم و علاوه بر این روی هر جعبه نام فضا را نیز ذکر کردم؛ برای مثال جعبه‌ای که ظروف را در آن گذاشته بودم را با نام آشپزخانه مشخص کردم.

این کار برای باز کردن وسایل، کمک زیادی می‌کند، به این صورت که اکنون جعبه‌های هر فضا را در آن فضا قرار می‌دهم.

جعبه‌ها به‌ صف! - نکات اسباب کشی

قدم دوم: مهم‌ترین وسایل به برق!

قبل از شروع به چیدمان اسباب و وسایل، مهم‌ترین وسایل خانه را که شامل یخچال، گاز، تلفن و… می‌شود، راه می‌اندازم، آب گرم را امتحان می‌کنم و وسایل گرمایشی و سرمایشی را نیز تنظیم می‌کنم. اصلا دوست ندارم شب اول از سرما یخ بزنم یا از گرما آب پز شوم یا از گرسنگی تلف گردم. در ضمن فضای کوچکی در نشیمن برای استراحت‌های کوتاه خودم و همکارانم فراهم می‌کنم.

قدم سوم: آشپزخانه، گل سرسبد خانه!

هیچ‌کس نمی‌تواند منکر این واقعیت شود که آشپزخانه گل سرسبد خانه است. از آنجایی‌که این فضا سرچشمه خوراک و تغذیه ما برای دوپینگ کردن برای انجام کارهاست، بهتر است زودتر از فضاهای دیگر چیده شود، پس ابتدا سراغ آشپزخانه می‌روم.

قدم چهارم: آغوش گرم رختخواب خودم!

شاید پیش خودتان فکر کنید که نشیمن باید هر چه زودتر چیده شود؛ چون معمولا اولین جایی است که در بدو ورود به خانه به چشم می‌آید، اما باید بگویم شرمنده! من جای خواب راحت و فضای شخصی‌ام را به همه‌چیز ترجیح می‌دهم. اینکه خودم احساس راحتی کنم در اولویت است، پس بی‌خیال نشیمن می‌شوم و بعد از آشپزخانه سراغ اتاق‌خوابم می‌روم.

قدم پنجم: کل‌ها رو بچین، جزءها رو بذار!

یک وسواس سمج درونم وجود دارد که اصرار می‌کند هر فضا را تمام و کمال بچینم و بعد سراغ فضای بعدی روم، اما من در مقابل این وسواس مقاومت می‌کنم؛ چون اگر این‌گونه پیش رود هیچ‌گاه به فضای بعدی نمی‌رسم و احتمالا تا سال دیگر گرفتار چیدمان خانه خواهم بود؛ بنابراین ابتدا مبلمان بزرگ و اصلی هر فضا را جای می‌دهم و جعبه‌های وسایل جزئی و ریزه‌ میزه را در گوشه‌ای از همان فضا می‌گذارم تا به‌ موقع سر وقتشان بروم.

کل‌ها رو بچین، جزءها رو بذار! - نکات اسباب کشی

قدم ششم: خوشگل سازی ممنوع!

همان‌طور که بی‌خیال جزئیات می‌شوم، تزئینات را نیز به زمانی موکول می‌کنم که ذهنم از این‌ همه شلوغی و آشوب در فضاها رها شده باشد. ضمن اینکه تزئینات، زمانی می‌توانند به‌ خوبی انتخاب شوند که چیدمان فضا قالب ثابتی به خود گرفته باشد و بتوانم بر اساس آن دست به انتخاب بزنم.

چطور در کمتر از 24 ساعت اسباب کشی کنیم؟

اما ترفندهایی وجود دارد که می‌توانید به بکار بردن این ترفندها در جنگ با غول اسباب کشی پیروز و سربلند بیرون بیایید.

1- حتماً می‌دانید که ترس و نگرانی به جای اینکه شما را به موفقیت نزدیک کند، سد راه شما برای غلبه و شکست غول اسباب کشی است پس به هیچ عنوان نترسید. اگر میخواهید در مورد تاثیر استرس بر بدن زنان+بهترین راهکار کاهش استرس بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید.

2- قبل از قرار دادن اسباب و اثاثیه در کارتن‌ها حتماً آن‌ها را تمیز کنید. از طرف لازم نیست وقتی از یک خانه به خانه دیگر نقل مکان می‌کنید، همه وسایل به درد نخور را هم به دنبال خود ببرید. بهتر است هنگام بسته بندی یک کیسه زبانه هم کنار دستتان باشد تا وسایل به دردنخور و یا خراب که قابل تعمیر نیستند را در آن بریزید.

3- کارتن‌های ظروف شکستنی را با حوله یا پارچه بپوشانید. به این ترتیب از آسیب ضربه‌های احتمالی به ظروف داخل کارتن جلوگیری می‌کنید.

4- وقتی نوبت به جمع آوری لباس‌ها می‌رسد نیازی به خالی کردن کمدهایی که قرار است به خانه جدید منتقل شوند ندارید. در واقع می‌توانید کشوهای کمد را از آن جدا کردن و همان‌طور که لباس‌هایتان در آن قرار دارد، روی آن را بپوشانید.

چطور در کمتر از 24 ساعت اسباب کشی کنیم؟

نکته

اگر کمدها را به خانه جدید کی توانید منتقل کنید، بهتر است لباس‌هایتان را به جای اینکه در کارتن‌های جدا قرار دهید، در کارتن‌هایی که بزرگ هستند و در آن‌ها وسایل سنگین مثل کتاب قرار داده اید جاسازی کنید. به این ترتیب کارتن‌ها بیش از حد سنگین نمی‌شوند و حمل آن‌ها آسان‌تر می‌شود.

5- وسایل هر اتاق را در یک زمان بسته بندی کنید. مثلاً وقتی همه وسایل اتاق پذیرایی را جمع کردی و در کارتن‌های برچسب گذاری شده قرار دادید، به سراغ اتاق‌های دیگر بروید.

6- وسایل خود را دسته بندی کنید. مثلاً اسباب بازی‌ها را جدا کنید. وسایل مربوط به کار خود را جدا کنید.

7- تا زمانی که به طور کامل اسباب کشی نکرده‌اید و جابجا نشده‌اید، کارتن‌ها را باز نکنید.

8- کنترل نهایی را فراموش نکنید. بعد از اینکه همه وسایل را بسته بندی کردید، کمی استراحت کنید و در خانه گشتی انجام دهید و مطمئن شوید که تمام وسایل خود را در کارتن‌ها قرار داده اید.

9- اگر از شرکت‌های حمل و نقل استفاده می‌کنید و در خدمات آن‌ها بسته بندی وسایل نیز وجود دارد، بهتر است کار بسته بندی وسایلی که روی آن‌ها بسیار حساس هستید را خودتان انجام دهید.

با رعایت کردن نکات بالا می‌توانید به راحتی پیروز میدان جنگ با غول اسباب کشی باشید و از این جنگ تن به تن همانند یک قهرمان لذت ببرید.

ارسال نظر

پربیننده ترین

آخرین اخبار