رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران:
هیچ پزشکی زیرمیزی نمی گیرد؛ مردم پرداخت می کنند
خبرگزاری تسنیم: رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با اشاره به اینکه هیچ پزشکی زیرمیزی نمی گیرد؛ و این مردم هستند که به دلیل ناکارآمدی بخش دولتی زیرمیزی پرداخت می کنند، گفت: متاسفانه تعرفه برخی رشته ها توسط برخی دست اندرکاران؛ فوق العاده دستکاری شده است.
به گزارش خبرنگار سلامتخبرگزاری تسنیم، بهزاد رحمانی رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران درباره موضوع تعرفه های پزشکی بود، اظهار داشت: بنده در این زمینه یک مثالی می زنم فکر کنید یک عده ای از مردم ایران مکانیک باشند و این در حالی باشد که خودرو را برای تعمیر نزد آنها ببری و عنوان شود که اگر خودرو را درست نکنید با یک چماق بر سرت می زنیم. ماجرای تعرفه های پزشکی هم همین است، یعنی از بنیان اشکال دارد. آیا کسی که خدمت ارائه می کند اینگونه باید با وی رفتار شود.
آیا اعضای شورای عالی بیمه سلامت نماینده مردم هستند؟
وی به اعضای شورای عالی بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: این اعضا شامل رئیس جمهور، وزرای رفاه و بهداشت، معاون راهبردی رئیس جمهور، رئیس سازمان نظام پزشکی، رئیس بیمه مرکزی ایران، رئیس بیمه سلامت ایرانیان، یک نماینده از خدمت گیران با انتخاب وزیر رفاه، یک نماینده از خدمت دهندگان با انتخاب وزیر بهداشت، نماینده انجمن های علمی و پزشکی و ۳ نماینده مجلس را شامل می شود که امروز شاهد آن هستیم وضعیت حضور این افراد به این صورت نیست و حتی نمایندگان مجلس نیز به عنوان ناظر حضور می یابد و واقعاً باید سوال پرسید این افراد نماینده مردم هستند.
نماینده بیمه به جیبش نگاه می کند
رحمانی ادامه داد: به هر حال یک بیمارستان با میلیاردها تومان هزینه ساخته می شود، ولی یک بیمارستان دولتی که مشکل مالیات و یا هزینه های دیگری ندارد بنابر این مقایسه بیمارستان دولتی با خصوصی صحیح نیست. حال این سؤال پیش می آید که چرا همیشه بیمه ها مشکل دارند با وجود آنکه صادقانه نیز خدمت می کنند. دلیل آن این است که نماینده به جیب خودش نگاه می کند و بعد تعرفه ها را تعیین می کند.
رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران که در برنامه تلویزیونی پزشکی نبض حضور یافته بود، تصریح کرد: بنده در سال ۵۸ پزشک عمومی بودم، ویزیت بنده ۵۰ تومان بود، دلار ۷ تومان بود آن موقع یک پیکان به قیمت ۴۰ هزار تومان خرید کردم حالا می بینیم که از سال ۵۸ هزینه ها ۶۰۰ برابر شده است آیا دستمزد پزشک نیز ۶۰۰ برابر شده است. بنابراین در بخش دولتی بیشترین ضعفی که وجود دارد مربوط به بیمه ها است. به نظر بنده نباید بخش خصوصی و دولتی را جدا کنیم. باید بخش دولتی را ارتقاء دهیم.
در ایران هیچ پزشکی زیرمیزی نمی گیرد بلکه این مردم هستند که زیرمیزی پرداخت می کنند
رحمانی ادامه داد: در این کشور هیچ پزشکی زیرمیزی نمی گیرد بلکه این مردم هستند که زیرمیزی پرداخت می کنند چون بیمارستانهای دولتی ناکارآمد هستند. ما نیز اعتقاد داریم باید دستمزدها در بخش خصوصی و دولتی یکسان شود.متاسفانه تعرفه برخی رشته ها فوق العاده دستکاری شده است و این دستکاری نیز توسط افراد دست اندرکار صورت پذیرفته است.
مسکوت ماندن کتاب بومی شده تعرفه ها در وزارت بهداشت
رئیس انجمن علمی جراحان عمومی ایران با تاکید بر ضرورت اجرای تعرفه ها براساس کتاب تعرفه گذاری خاطرنشان کرد: ما یک سال برای بومی سازی کتاب تعرفه ها تلاش کردیم ولی مدت هاست که این کتاب در وزارت بهداشت مسکوت مانده است و یا اینکه چند سال در نظام پزشکی زحمت کشیدیم تا تعرفه بخش خصوصی سروسامان پذیرد حال این سوال پیش می آید اگر نظام پزشکی نماینده پزشکان است چرا باید تعرفه بخش خصوصی به دولتی ها واگذار شود.
انتهای پیام /
ارسال نظر